Legtöbbször nagyon könnyen elfogadjuk és kifejezésre juttatjuk sikeresebb oldalunkat, ám a másik nekünk nem tetsző oldallal nehezen boldogulunk.

Tucatszámra íródtak önfejlesztő könyvek, sugallva hogy bármiféle lelki problénát meg lehet oldani, csak megfelelő módon kell élni, és persze tudni kell teremteni divatspiri nyelven mondva "manifesztálni". Ez a fajta hozzáállás azt sugallja, ha ezt és ezt megteszed, minden rendben lesz. Hangzatos frázisok. Ha mégsem tudod az elvártakat megfelelő...

Elhagyatottság/instabilitás séma hatására nagyon sokakban szélsőséges a félelem az emberi kapcsolatokról. Rettegésszerű félelm "úgy is elmúlik".

Bármelyik módját is választja valaki hogy saját valóságát megismerje, a változáshoz önmagában, ez nem elegendő. Amit egy kurzus, tanácsadás során megtudunk magunkról azzal eliemmi mást nem kellene tennünk, mint a következő lépésre koncentrálni!

Sokakaknak a lelki sebeik, és kialakulásuk komplex mindenre kiterjedő ismerete, egyfajta kiváltságtudatot ad.

Febr 17

És te?

Az hogy egy munkakör betöltéséhez a munkaadó milyen készségeket, képességeket vár el, feladatonként, beosztásonként változik. Vannak kivételek, amik minden esetben vizsgálat tárgyát képezik. Ezek közül is az egyik legfontosabb a sikerorientált - kudarckerülő, - kudarckereső - sikerkerülő négyesfogat.

Nem könnyű szakítás után. Sokunk attól félve, hogy egyedül marad, előbb kimondja egy új kapcsolatra az igent mint kellene. Gondolván hogy majd összeszokunk. Realizálódik ki mit szeret, a másik értékrendjébe mi fér bele mi nem, mit gondol a világról, a rokonokról, munkatársakról, a másikról, magáról.

Amikor a szívcsakra szintjét nem szennyezi önszándék, minősége megváltozik. A szeretet magasabb oktávján nem érzelmekről, hanem érzésekről beszélünk, mit pl az együttérzés, figyelem, bizalom.

Készítsd el weboldaladat ingyen!